BẾP ÂU
Culinary Solutions Australia Theory of Commercial Cookery
1
Environmental sustainability CSADIP022
Sustainability should be part of our normal working day and a normal way to run a business. Sustainability is not just a cost or a feel-good thing it has real community, environmental, and business benefits.
2
Activity of Environmental sustainability CSADIP022
3
Food safety in the workplace CSACA022
4
Activity of Food safety in the workplace CSACA022
5
CSACA006 Hygiene in the workplace
6
Activity of Hygiene in the workplace CSACA006
7
CSACA004 Occupational, health safety in the workplace
8
Activity of Occupational, health safety in the workplace CSACA004
9
CSACA011 Principles of cookery methods
10
Activity of Principles of cookery methods CSACA011
11
CSACA009 Storage & receival of kitchen supplies
12
Activity of Storage & receival of kitchen supplies CSACA009
13
CSACA007 Mis en place & preparation of food
14
Activity of Mis en place & preparation of food CSACA007
15
CSACA023 Nutrition & dietary requirements in the workplace
16
Activity of Nutrition & dietary requirements in the workplace CSACA023
17
CSACA024 Menu planning, development & implementation
18
Activity of Menu planning, development & implementation CSACA024
19
CSACA014 Preparation & cooking of stocks, soups and sauces
20
Activity of Preparation & cooking of stocks, soups and sauces CSACA014
21
CSACA003 Hospitality in a Socially Diverse Environment
22
Activity of CSACA003 Hospitality in a socially diverse environment
23
CSACA030 Prepare, cook & serve food for food service
24
Activity of CSACA030 Prepare, cook and serve food for food service
25
CSACA008 Presentation of food
26
Activity of CSACA008 Presentation of food
27
CSACA002 Work in a team
28
Activity of CSACA002 Work in a team
29
CSACA028 Training and team development
30
Activity of CSACA028 Training and team development
31
CSACA010 Kitchen cleaning and maintenance
32
Activity of CSACA010 Kitchen cleaning and maintenance
Practical lessons - Prepare salads
1
Prepare salads - Chicken Caesar Salad (Chuẩn bị salads - Caesar Salad với Gà)
A classic recipe for a reason, this chicken Caesar salad is delicious and satisfying. Crunchy romaine, creamy dressing, tender chicken, and savoury cheese come together for a tasty favorite.
2
Prepare salad - Light salad (Chuẩn bị salad - Salad nhẹ)
This is quite an easy salad for preparing and serve.
3
Prepare salad - Summer salad with honey mustard
4
Prepare salad - Nicoise salad with lemon dressing
Practical lessons - Pasta
1
Creamy chicken penne
2
Prawn chili spaghetti with arugula
3
Spaghetti puttanesca
4
Bolognaise spaghetti
Practical lessons – Produce seafood dishes
1
Clam chowder with potato
2
Grilled salmon with tomato salsa
3
Steamed seabass & shellfish
4
Seared scallop, prawn
Practical lessons – Produce meat dishes
1
Baked beef rossini
2
Roasted lamb rack with rosemary sauce
3
Pork cutlet with crispy aromatic crumb, coleslaw and arugula salad
Practical lesson - Produce poultry dishes
1
Chicken Cordon Bleu
Tiêu chuẩn VTOS Kỹ thuật chế biến món ăn
1
Tiêu chuẩn VTOS Kỹ thuật chế biến món ăn Âu
2
Tiêu chuẩn VTOS Kỹ thuật làm bánh Âu
3
Tiêu chuẩn VTOS Kỹ thuật chế biến món ăn Việt Nam
Theory of Commercial Cookery (Lý thuyết bếp Âu)
1
Tổng quan và Định hướng nghề Bếp
2
Ẩm thực châu Âu
3
Hòa nhập văn hóa Bếp Quốc tế
4
Đại cương dinh dưỡng
5
An toàn lao động – Trang Thiết Bị và Công cụ dụng cụ nhà Bếp
6
Kỹ năng sơ cấp cứu trong Nhà Bếp
7
Vệ sinh thực phẩm
8
An toàn thực phẩm
9
Chuẩn bị khu vực làm việc – Mise en Place
10
Kỹ năng dao Âu (cắt thái, gọt vỏ)
11
Các phương pháp chế biến món ăn
12
Nguyên tắc trang trí món ăn
13
Tổng quan nước dùng, xốt, súp trong món Âu
14
Hướng dẫn nấu nước dùng trong bếp Á
15
Tổng quan về Salad/ Tổng quan về sơ chế rau củ và trái cây
16
Kỹ thuật chế biến 7 loại xốt nền trong món Âu
17
Thực phẩm khô (ngũ cốc, trứng)
18
Chuyên đề pasta
19
Tổng quan về gia cầm và hải sản
20
Tổng quan về thịt đỏ
21
Chuyên đề cá trong món Âu
22
Văn hóa giao tiếp và ứng xử trong ngành Dịch vụ
23
Môi trường đối với ngành dịch vụ
24
Nhập kho và bảo quản hàng hóa
25
HACCP
26
Chuyên đề Bánh mì
27
Chuyên đề Sandwich và Burger
28
Chuyên đề bánh ngọt
29
Tổng quan và cấu trúc thực đơn
30
Quy trình vận hành trong nhà bếp
31
Tiêu chuẩn bài trí và phục vụ bàn tiệc
32
Kiểm soát chi phí thực phẩm (Food cost)
33
Tổng quan các loại hình tiệc buffet
34
Kỹ năng đào tạo nghề
Faq Content 2