BẾP ÂU
- Description
- Curriculum
- FAQ
- Reviews
Culinary Solutions Australia Theory of Commercial Cookery
-
1Environmental sustainability CSADIP022
Sustainability should be part of our normal working day and a normal way to run a business. Sustainability is not just a cost or a feel-good thing it has real community, environmental, and business benefits.
-
2Activity of Environmental sustainability CSADIP022
-
3Food safety in the workplace CSACA022
-
4Activity of Food safety in the workplace CSACA022
-
5CSACA006 Hygiene in the workplace
-
6Activity of Hygiene in the workplace CSACA006
-
7CSACA004 Occupational, health safety in the workplace
-
8Activity of Occupational, health safety in the workplace CSACA004
-
9CSACA011 Principles of cookery methods
-
10Activity of Principles of cookery methods CSACA011
-
11CSACA009 Storage & receival of kitchen supplies
-
12Activity of Storage & receival of kitchen supplies CSACA009
-
13CSACA007 Mis en place & preparation of food
-
14Activity of Mis en place & preparation of food CSACA007
-
15CSACA023 Nutrition & dietary requirements in the workplace
-
16Activity of Nutrition & dietary requirements in the workplace CSACA023
-
17CSACA024 Menu planning, development & implementation
-
18Activity of Menu planning, development & implementation CSACA024
-
19CSACA014 Preparation & cooking of stocks, soups and sauces
-
20Activity of Preparation & cooking of stocks, soups and sauces CSACA014
-
21CSACA003 Hospitality in a Socially Diverse Environment
-
22Activity of CSACA003 Hospitality in a socially diverse environment
-
23CSACA030 Prepare, cook & serve food for food service
-
24Activity of CSACA030 Prepare, cook and serve food for food service
-
25CSACA008 Presentation of food
-
26Activity of CSACA008 Presentation of food
-
27CSACA002 Work in a team
-
28Activity of CSACA002 Work in a team
-
29CSACA028 Training and team development
-
30Activity of CSACA028 Training and team development
-
31CSACA010 Kitchen cleaning and maintenance
-
32Activity of CSACA010 Kitchen cleaning and maintenance
Practical lessons - Prepare salads
-
33Prepare salads - Chicken Caesar Salad (Chuẩn bị salads - Caesar Salad với Gà)
A classic recipe for a reason, this chicken Caesar salad is delicious and satisfying. Crunchy romaine, creamy dressing, tender chicken, and savoury cheese come together for a tasty favorite.
-
34Prepare salad - Light salad (Chuẩn bị salad - Salad nhẹ)
This is quite an easy salad for preparing and serve.
-
35Prepare salad - Summer salad with honey mustard
-
36Prepare salad - Nicoise salad with lemon dressing
Practical lessons - Pasta
Practical lessons – Produce seafood dishes
Practical lessons – Produce meat dishes
Practical lesson - Produce poultry dishes
Tiêu chuẩn VTOS Kỹ thuật chế biến món ăn
Theory of Commercial Cookery (Lý thuyết bếp Âu)
-
52Tổng quan và Định hướng nghề Bếp
-
53Ẩm thực châu Âu
-
54Hòa nhập văn hóa Bếp Quốc tế
-
55Đại cương dinh dưỡng
-
56An toàn lao động – Trang Thiết Bị và Công cụ dụng cụ nhà Bếp
-
57Kỹ năng sơ cấp cứu trong Nhà Bếp
-
58Vệ sinh thực phẩm
-
59An toàn thực phẩm
-
60Chuẩn bị khu vực làm việc – Mise en Place
-
61Kỹ năng dao Âu (cắt thái, gọt vỏ)
-
62Các phương pháp chế biến món ăn
-
63Nguyên tắc trang trí món ăn
-
64Tổng quan nước dùng, xốt, súp trong món Âu
-
65Hướng dẫn nấu nước dùng trong bếp Á
-
66Tổng quan về Salad/ Tổng quan về sơ chế rau củ và trái cây
-
67Kỹ thuật chế biến 7 loại xốt nền trong món Âu
-
68Thực phẩm khô (ngũ cốc, trứng)
-
69Chuyên đề pasta
-
70Tổng quan về gia cầm và hải sản
-
71Tổng quan về thịt đỏ
-
72Chuyên đề cá trong món Âu
-
73Văn hóa giao tiếp và ứng xử trong ngành Dịch vụ
-
74Môi trường đối với ngành dịch vụ
-
75Nhập kho và bảo quản hàng hóa
-
76HACCP
-
77Chuyên đề Bánh mì
-
78Chuyên đề Sandwich và Burger
-
79Chuyên đề bánh ngọt
-
80Tổng quan và cấu trúc thực đơn
-
81Quy trình vận hành trong nhà bếp
-
82Tiêu chuẩn bài trí và phục vụ bàn tiệc
-
83Kiểm soát chi phí thực phẩm (Food cost)
-
84Tổng quan các loại hình tiệc buffet
-
85Kỹ năng đào tạo nghề
FAQ 2
Faq Content 2
Stars 5
3
Stars 4
0
Stars 3
3
Stars 2
0
Stars 1
0